Ordero

Keuken & bar manager.

Met Ordero keukenmanager bieden wij dé oplossing voor keuken- en barmanagers die op zoek zijn naar een uniek design en hardware- onafhankelijke oplossing voor het beheren van hun bestellingen.

Keuken & bar manager

Door te kiezen voor papierloos werken, verminderen we niet alleen het gebruik van papier en daarmee de impact op het milieu, maar zorgen we ook voor een efficiëntere en meer gestroomlijnde manier van werken. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst en bespaart tijd en geld, doordat je geen printers, papier en inktlinten meer nodig hebt.

Onze software is zeer laagdrempelig qua hardware-investering en de schermindeling is eenvoudig aan te passen naar jouw wensen. Met ons scherm heb je de mogelijkheid om diverse stromingen van bestellingen overzichtelijk weer te geven. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk de verschillende gerechten en drankjes scheiden. Bovendien kun je kleuren toewijzen aan bonnentypes voor extra duidelijkheid.

Waarom ordero keuken & bar manager

Met Ordero keukenmanager heb je tevens een overzicht van de totale productie, zodat je altijd precies weet waar je staat en hoe je nog efficiënter kunt werken.

Het beheer van jouw bestellingen wordt nog gemakkelijker dankzij ons speciale “Chef scherm”. Hiermee kun je de status van alle bestellingen in één oogopslag zien en kun je snel en eenvoudig reageren op nieuwe bestellingen of wijzigingen.

Onze keukenmanager biedt ook de mogelijkheid om verschillende productgroepen aan een scherm te koppelen of per scherm te laten weergeven. Hierdoor behoud je altijd het overzicht en kun je snel schakelen tussen verschillende categorieën. Dit maakt het beheren van jouw keuken of bar nog gemakkelijker en efficiënter.

Kortom, met Ordero keukenmanager haal je een complete en gebruiksvriendelijke oplossing in huis waarmee je jouw keuken of bar optimaal kunt beheren en de productiviteit naar een hoger niveau kunt tillen. Ons platform is ontworpen met het oog op eenvoud en flexibiliteit, zodat je het gemakkelijk kunt aanpassen en uitbreiden naarmate jouw bedrijf groeit en verandert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!Bovenkant formulier