Ordero

De online kassa.

Ordero is de kassa oplossing voor papierloos werken! Met ons unieke design en gebruiksvriendelijke interface bieden wij een overzichtelijke oplossing voor al jouw digitale werkzaamheden.

Het systeem

Onze oplossing is te gebruiken op ieder apparaat, ongeacht het besturingssysteem. Dit maakt ons platform volledig onafhankelijk en geschikt voor iedere organisatie.

Door middel van innovatie en continue ontwikkeling bieden wij een platform dat blijft voldoen aan de wensen en eisen van de gebruiker. Dit maakt het mogelijk om sneller, effectiever en goedkoper te werken.

Onze cloud-opslagdienst biedt een hoog niveau van beveiliging en encryptie, zodat jouw gegevens veilig zijn.We maken gebruik van de nieuwste technologieën en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers.

Daarnaast maken we gebruik van een redundant systeem voor het opslaan van gegevens. Dit betekent dat we kopieën van jouw gegevens op meerdere fysieke locaties opslaan, zodat in geval van een storing of uitval jouw gegevens niet verloren gaan.

Functionaliteiten

Bij Ordero begrijpen we dat jouw bedrijf voortdurend in ontwikkeling is en dat je behoeften veranderen naarmate je groeit. Daarom hebben we ons kassasysteem zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden uitgebreid met extra functies en apparaten.

Met Ordero kun je bijvoorbeeld eenvoudig een keukenmanagerscherm of handterminal toevoegen aan jouw kassasysteem, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installatieprocessen. Ons systeem is ontworpen met het oog op eenvoud en gebruiksgemak, zodat je snel en gemakkelijk extra apparaten kunt aansluiten en kunt beginnen met het gebruik ervan.

Of je nu een klein restaurant hebt of een groot café, met Ordero kun je jouw systeem aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Ons systeem is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat je het kunt aanpassen en uitbreiden naarmate jouw bedrijf groeit en verandert.

Kortom, met Ordero kun je gemakkelijk en zonder moeite jouw kassasysteem uitbreiden met extra functies en apparaten.

Ontdek de voordelen van papierloos werken. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een demo aan om ons platform zelf te ervaren.