Ordero

Handy.

Met de Ordero Handy kunt u eenvoudig en snel overal uw bestellingen opnemen en verwerken, zonder dat u extra apparatuur hoeft aan te schaffen.

Handy

Onze software is speciaal ontworpen om op ieder apparaat te kunnen worden gebruikt, waardoor u bijvoorbeeld uw eigen mobiele telefoon kunt omtoveren tot een kassa. Zo heeft u altijd uw bestelsysteem bij de hand, waar u ook bent.

Onze software is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren, waardoor u snel aan de slag kunt met uw eigen bestelsysteem. De Ordero Handy is gebouwd voor webbrowsers en werkt op elk apparaat, waardoor u altijd efficiënt en effectief kunt werken.

Met de Ordero Handy heeft u altijd en overal toegang tot uw bestelsysteem, zodat u uw werk gemakkelijk kunt uitvoeren. Bovendien is het aantal Handy’s eenvoudig uit te breiden en binnen 24 uur te realiseren, waardoor u snel kunt schakelen en efficiënt kunt werken.

Waarom ordero handy

Onze software heeft een dag- en nachtmodus, zodat u altijd kunt werken in een omgeving die bij u past. Of u nu in een helder verlichte omgeving werkt of in een donkere ruimte, onze software past zich aan uw werkomgeving aan.

Met de Ordero Handy houdt u altijd overzicht over de status van uw orders, zodat u precies weet wat er nog moet gebeuren en waar uw aandacht op gericht moet zijn. Zo kunt u uw ordermanagement stroomlijnen en de productiviteit naar een hoger niveau tillen.

Kortom, met de Ordero Handy haalt u een complete en gebruiksvriendelijke oplossing in huis waarmee u uw bestellingen gemakkelijk kunt verwerken en de productiviteit van uw bedrijf kunt verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!Bovenkant formulier